Gitaar Robert verkocht

De aanbieders van de gitaar hebben bij aanvang van de veiling een minimum prijs gesteld van 250 euro. De veiling heeft dit bedrag uiteindelijk gehaald en de gitaar heeft een nieuwe eigenaar.

We wensen hem veel plezier met de gitaar en we bedanken jullie allemaal voor de getoonde interesse en biedingen!

The Silent Force

Exclusieve gitaar van Robert

Deze gitaar is inmiddels verkocht. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel plezier met deze aanwinst!

Heb je zelf een exclusief WT relikwie dat je graag wilt veilen, stuur dan een mail naar info@thesilentforce.com we bekijken dan samen hoe we de eventuele veiling vorm kunnen geven.
Je kunt ook DIT formulier invullen. De voorwaarden voor de veiling kun je HIER lezen.

Twee weken geleden zijn Robert en Sharon bij ons op het ID College geweest voor een interview met de Volkskrant. Wij hebben hen toen verteld over een schoolproject dat wij jaarlijks organiseren. Zij reageerden daar enthousiast op en hebben toegezegd ons een collector’s item op te sturen dat wij per opbod kunnen verkopen.

De opbrengst mochten wij inzetten t.b.v. dit project: Het opknappen van een basisschool in Macedonië in samenwerking met stichting Out of Area.

Tot onze grote verrassing bleek het item niets minder te zijn dan een prachtige, gesigneerde, 7 snarige Ibanez gitaar van Robert!

Wij zijn heel blij dat de band deze gitaar ter beschikking stelt en wij gaan nu actie ondernemen om de gitaar per opbod te verkopen.

Via deze link kun je meer lezen over het project en de stichting Out of Area:
project ID4macedonie, Stichting Out of Area