Aanmelding voor de veiling

Graag niet meer dan één artikel per formulier opgeven. Je mag natuurlijk zoveel formulieren invullen als je wilt!

Geef hier op wat je wilt aanbieden voor de veiling. Geef zoveel mogelijk bijzonderheden zodat het voor de bieders duidelijk is waar ze op bieden.
Geef hier de conditie van het artikel aan. Alleen "werkende" voorwerpen kunnen worden geveild. LP's met krassen kunnen worden aangeboden maar dit moet DUIDELIJK worden vermeld in de omschrijving. Dit geldt ook voor beschadigde DVD's en CD's. Is een artikel niet in de staat zoals hier aangegeven, mag het door de koper worden geweigerd en zal het eventueel (aan)betaalde bedrag worden teruggestort door de verkoper en is er geen verdere financiele verplichting voor de koper. Het is dus belangrijk dat je hier duidelijk aangeeft hoe de conditie van het artikel is.
Je kunt hier een bedrag opgeven dat het aangeboden artikel minimaal moet opbrengen. Is tijdens de veiling het hoogste bod lager dan dit bedrag, dan hoef je het artikel niet te verkopen (het mag natuurlijk wel).
Het is verplicht minimaal 1 foto te uploaden van het artikel dat je wilt veilen
Geef hier op aan welk goede doel je de opbrengst beschikbaar gaat stellen. Volgens de spelregels doneer je minimaal 25% van de opbrengst. Wij vertrouwen erop dat je zelf de opbrengst overmaakt aan het door jou gekozen goede doel.
Je kunt hier een link naar de site van je gekozen goede doel opgeven.
Door op de verzendknop te klikken verklaar ik dat het aangeboden kavel voldoet aan de omschrijving en de foto('s) zoals ik in dit formulier heb ingevuld. Tevens verklaar ik akkoord te gaan met de voorwaarden .